Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Eten & Genieten
Brasserie Sandz
Lunchkaart Dinerkaart Kidskaart

Eten & Genieten - Smullen in Brasserie Sandz

Een moderne, maar huiselijke ambiance, een ruim en sfeervol terras, de heerlijkste hapjes en drankjes…bij Brasserie Sandz is genieten onvermijdelijk!

Verras jouw moederKom met Moederdag heerlijk genieten bij Brasserie Sandz. De Chef en zijn brigade hebben een speciaal menu samengesteld. Liever een keuze maken van onze dinerkaart? Dat kan natuurlijk ook. De kinderen kunnen een keuze maken van onze kinderkaart en vermaken zich uitstekend in de binnen- en buitenspeeltuin.

Bekijk hier het menu. 

PinksterenOok met Pinksteren heeft de Chef weer een lekker menu samengesteld. Tijdens Pinksteren kunt u naast het menu ook een keuze maken van de a la carte dinerkaart.

Bekijk hier het menu.


 

Actuele openingstijden

Maandag tot en met zondag11.00 - 20.00

Bij vragen en voor reserveringen bel: 0223-640113


Keuken12.00 - 20.00
    

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews