Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier: Home
Nieuwspagina
Pagina 1 vanf 9 (87 reviews)Prev123456789Next
24 mei 2018

"Vacature F&B Manager"


Kom jij ons Management team versterken? Voor onze horeca outlets Brasserie Sandz en Steaks & Burgers zijn wij op zoek naar een Food & Beverage Manager. Zit gastvrijheid in jouw natuur? Heb jij leidinggevende ervaring en ben je in het bezit van een Hbo-opleiding richting Hotelmanagement? Bekijk hier de volledige vacature.

07 mei 2018

"Blauwe vlag voor Julianadorp"


De Blauwe vlag voor het strand van Julianadorp is weer binnen! Een blauwe vlag is een internationale milieu onderscheiding en geeft aan dat een strand schoon en veilig is. Om een blauwe vlag te kunnen behalen moet aan een aantal criteria voldoen worden, namelijk het actief schoonhouden van het strand, de aanwezigheid van een EHBO-post, het (zwem)water moet van goede kwaliteit zijn en er moeten sanitaire voorzieningen op het strand aanwezig zijn.
09 april 2018

"NIEUW in de indoorspeeltuin"


In de indoorspeeltuin is een nieuw speeltoestel geplaatst, speciaal voor kinderen tot en met 4 jaar! De indoorspeeltuin is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur en is gratis toegankelijk. Kom jij ook snel kijken? Bekijk hier de huisregels.

16 maart 2018

"Paasplannen"


Heb jij al plannen met Pasen? Kom heerlijk genieten bij Ooghduyne. De Chef en brigade van Brasserie Sandz hebben heerlijke Paasmenu's en een Paasbrunch samengesteld.

TIP! Maak er een compleet dagje uit van en kom heerlijk zwemmen, bowlen en spelen inclusief een brunch of diner in Brasserie Sandz!
08 maart 2018

"Vlog online!"


De kidsreporters van Kidsproof Kop van Noord-Holland hebben een vlog opgenomen bij ons! Kijk jij ook mee naar het resultaat? Klik hier.

08 februari 2018

"Valentijnsdiner"


Geniet op woensdag 14 februari van een romantisch diner in Brasserie Sandz. De Chef en zijn brigade hebben een speciaal Valentijnsmenu voor €25,00 p.p. samengesteld. Voor de kinderen is er een kindermenu voor €9,95 p.p. Klik hier voor meer informatie.
29 januari 2018

"Trouwplannen?"


Save the date! Zaterdag 3 februari van 11:00 uur tot 16:00 uur doet ook Juliana's mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Kom langs en maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van officiële trouwlocatie Juliana's. Aanmelden voor de route doe je hier.
08 januari 2018

"Glijbaan in onderhoud"


Van maandag 15 januari tot en met maandag 29 januari is de glijbaan in Zwembad Ooghduyne in verband met onderhoudswerkzaamheden buiten gebruik.

Je zwemt tijdens de periode extra voordelig! Volwassenen zwemmen voor €5,00 per persoon en kinderen voor €3,50 per kind.
18 december 2017

"Jaarlijkse Kerstborrel"


Dinsdag 19 december zijn onze faciliteiten in verband met onze jaarlijkse Kerstborrel geopend tot 16.00 uur. De Receptie is tot 17.00 uur geopend. Wij verwelkomen jullie graag woensdag 20 december weer.
06 december 2017

"Stakingstarief"


Zo kom je de staking aankomende dinsdag 12 december wel door. Kom heerlijk zwemmen bij Zwembad Ooghduyne tegen gereduceerd tarief. Volwassenen zwemmen deze dag voor €5,00 per persoon en kinderen van 3 tot en met 11 jaar voor €3,50.
Pagina 1 vanf 9 (87 reviews)Prev123456789Next

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Wat hebben wij een leuk kinderfeestje gehad bij jullie. Zeer geslaagd, en zeer aan te raden. Bowlen, zwemmen, eten en drinken. Helemaal top


- Chantal Halters, Den Helder -

Lees alle reviews