Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier: Home
Nieuwspagina
Pagina 1 vanf 9 (85 reviews)Prev123456789Next
09 april 2018

"NIEUW in de indoorspeeltuin"


In de indoorspeeltuin is een nieuw speeltoestel geplaatst, speciaal voor kinderen tot en met 4 jaar! De indoorspeeltuin is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur en is gratis toegankelijk. Kom jij ook snel kijken? Bekijk hier de huisregels.

16 maart 2018

"Paasplannen"


Heb jij al plannen met Pasen? Kom heerlijk genieten bij Ooghduyne. De Chef en brigade van Brasserie Sandz hebben heerlijke Paasmenu's en een Paasbrunch samengesteld.

TIP! Maak er een compleet dagje uit van en kom heerlijk zwemmen, bowlen en spelen inclusief een brunch of diner in Brasserie Sandz!
08 maart 2018

"Vlog online!"


De kidsreporters van Kidsproof Kop van Noord-Holland hebben een vlog opgenomen bij ons! Kijk jij ook mee naar het resultaat? Klik hier.

08 februari 2018

"Valentijnsdiner"


Geniet op woensdag 14 februari van een romantisch diner in Brasserie Sandz. De Chef en zijn brigade hebben een speciaal Valentijnsmenu voor €25,00 p.p. samengesteld. Voor de kinderen is er een kindermenu voor €9,95 p.p. Klik hier voor meer informatie.
29 januari 2018

"Trouwplannen?"


Save the date! Zaterdag 3 februari van 11:00 uur tot 16:00 uur doet ook Juliana's mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Kom langs en maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van officiële trouwlocatie Juliana's. Aanmelden voor de route doe je hier.
08 januari 2018

"Glijbaan in onderhoud"


Van maandag 15 januari tot en met maandag 29 januari is de glijbaan in Zwembad Ooghduyne in verband met onderhoudswerkzaamheden buiten gebruik.

Je zwemt tijdens de periode extra voordelig! Volwassenen zwemmen voor €5,00 per persoon en kinderen voor €3,50 per kind.
18 december 2017

"Jaarlijkse Kerstborrel"


Dinsdag 19 december zijn onze faciliteiten in verband met onze jaarlijkse Kerstborrel geopend tot 16.00 uur. De Receptie is tot 17.00 uur geopend. Wij verwelkomen jullie graag woensdag 20 december weer.
06 december 2017

"Stakingstarief"


Zo kom je de staking aankomende dinsdag 12 december wel door. Kom heerlijk zwemmen bij Zwembad Ooghduyne tegen gereduceerd tarief. Volwassenen zwemmen deze dag voor €5,00 per persoon en kinderen van 3 tot en met 11 jaar voor €3,50.
28 november 2017

"Vier Kerst bij Ooghduyne"


Heerlijk dineren met familie tijdens de feestdagen? De Kerstmenu's van Brasserie Sandz en Restaurant Juliana's zijn bekend en staan op de website. Reserveer snel jouw tafel.

Klik hier voor de Kerstmenu's van Brasserie Sandz
Klik hier voor het Kerstmenu van Restaurant Juliana's 

08 november 2017

"Kidsreporters bij Zwembad Ooghduyne"


De kidsreporters van Kidsproof Kop van Noord-Holland hebben ons zwembad uitgetest en hier een cool kidsblog over geschreven! Lees hier de blog.

Pagina 1 vanf 9 (85 reviews)Prev123456789Next

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews