Naar boven
Facebook
YouTube
Instrgram
U bevindt zich hier:
Home
Activiteiten
Kanoën

Activiteiten - Kanoën - Ontdekkingsreis te water

De Natuurroute, de Dorpsroute, de Boerenlandroute of de Stad&Stellingroute... Kanöen in de Kop van Noord-Holland is een sportieve, en misschien wel de leukste manier om de omgeving te leren kennen. Vanaf Ooghduyne ga je te water, om vervolgens al peddelend jouw route naar keuze te volgen.

Er zijn tochten beschikbaar voor zowel de geoefende peddelaar als de beginnende watersporter, met afstanden variërend van drie tot vijftien kilometer. De dorpsroute loopt langs de rand van Julianadorp. De boerenlandsroute is het mooist in het voorjaar, want deze loopt langs de bloembollenvelden. Heb jij echte armspieren? Neem dan de natuurroute of de stad- en stellingroute, beide routes lopen door Den Helder. De natuurroute loopt langs de duinrand en de stad- en stellingroute langs Willemsoord en de forten.

Heb jij er nu al zin in? Meld je dan gerust bij onze receptie voor nadere informatie.
 

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

  • Plezier en ontspanning
    voor het hele gezin
  • 365 dagen
    per jaar geopend
  • Subtropisch genieten
    in ons zwemparadijs
  • De beste ideeën voor
    jouw feesten en partijen
  • Vergaderen aan zee:
    dat inspireert!
  • De leukste bedrijfsuitjes
    en teambuildingsessies
         Hierbij wil ik jullie bedanken voor ons weekend op uw locatie! Van verblijf tot aan al onze activiteiten was alles tot de puntjes goed geregeld. De perfecte communicatie, het met ons meedenken en de flexibiliteit van laatste aanpassingen worden zeer gewaardeerd. We hebben enorm genoten en is zeker voor herhaling vatbaar!


- Ingress Health/ Cytel, Rotterdam -

Lees alle reviews