Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Feesten & Partijen
Bruiloften

Feesten & Partijen - Bruiloften

Juliana's is met de warme en gezellige sfeer dé unieke locatie voor uw huwelijksplechtigheid, receptie, diner en/of feestavond. Vanaf onze locatie heeft u bovendien een adembenemend uitzicht op de driving range van Golfbaan Ooghduyne. Ons enthousiaste team staat voor u klaar en denkt graag met u mee. Zo maken we, met oog voor details, een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen.

Elke bruiloft is uniek en kan worden aangepast naar de wensen van het bruidspaar. Komt u gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken en wij maken voor u een offerte op maat.

Bekijk hier onze banqueting map.

Best Wedding DealHeeft u trouwplannen? Juliana's heeft een Best Wedding Deal pakket samengesteld voor het laagseizoen op doordeweekse dagen. Landal Beach Resort Ooghduyne maakt dit pakket helemaal compleet met een speciale aanbieding voor overnachtingen voor uw gasten. 
 
Bekijk hier de deal.

Last Minute Wedding DealKunt u niet wachten om te trouwen? Nieuw bij Juliana's, de Last Minute Wedding Deal. Een Last Minute Wedding Deal is een all-in pakket voor uw bruiloft. De bruiloft vindt plaats op een vrijdag binnen nu en 6 maanden. 

Bekijk hier de deal.

Data februari 2019
Vrijdag 1 februari
Vrijdag 8 februari
Vrijdag 15 februari
Vrijdag 22 februari

Data maart 2019
Vrijdag 1 maart
Vrijdag 8 maart
Vrijdag 15 maart
Vrijdag 22 maart
Vrijdag 29 maart

Data april 2019
Vrijdag 5 april 
Vrijdag 12 april
Vrijdag 19 april
Vrijdag 26 april

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Wat hebben wij een leuk kinderfeestje gehad bij jullie. Zeer geslaagd, en zeer aan te raden. Bowlen, zwemmen, eten en drinken. Helemaal top


- Chantal Halters, Den Helder -

Lees alle reviews