Naar boven
Facebook
YouTube
Instrgram
U bevindt zich hier:
Home
Feesten & Bruiloften
Bruiloften
Trouwbrochure

Feesten & Bruiloften - Bruiloften

Trouwen met uitzicht over het water, met de voetjes in het zand of omringd door het groene gras? Bij Juliana's zijn de mogelijkheden oneindig! 

Jullie bruiloft moet een onvergetelijke dag worden vol mooie herinneringen en dat is precies het uitgangspunt van ons personeel. Wij willen dat jullie onbezorgd kunnen genieten.  Wij verzorgen jullie dag graag van ceremonie tot eindfeest.  

Elke bruiloft bij Juliana’s is uniek, en alles kan worden aangepast naar jullie wensen. Van het voltrekken van het huwelijk, de receptie, het diner en alle andere feestelijke gelegenheden, alles is mogelijk bij ons!

Ook beschikken wij over een groot aantal villa’s en appartementen waardoor jullie en jullie gasten na de bruiloft bij ons kunnen blijven overnachten.

Benieuwd hoe een bruiloft bij ons eruit kan zien? Bekijk dan eens onze trouwbrochure.

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte op maat.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze salesmedewerkster & weddingplanner Joyce Kwast via sales@ooghduyne.com  Reviews bruiloften


Roy en Esther - 18 september 2021

10

Top dag. Relaxte sfeer, en voor ons een bijkomend voordeel was dat iedereen kon blijven slapen. De volgende dag nog heerlijk met elkaar ontbeten, als afsluiting van onze dag! Qua weer hebben wij super getroffen, het was net of me met elkaar in Italië zaten.Reguillio en Ilona – 10 september 2020

10

Wij hebben een supermooie dag gehad! Leonie Smak behandelde onze wensen goed en gaf goede en snelle terugkoppeling. Al met al top.Jimmy en Madhavi – 8 september 2020

10

Bezig met het plannen van onze bruiloft uitgekomen bij landal ooghduyne. Met al onze wensen wordt rekening gehouden en meegedacht, voor al onze vragen zijn ze makkelijk te benaderen. Erg vriendelijk en open. Wij zijn nu al blij!Joost – 05 september 2020

Een hele mooie locatie, gelukkig zat het weer mee en hebben we de ceremonie op het buiten terras kunnen doen. De service van het personeel was zeer goed en het contact liep soepel. Al met al een mooie dag beleefd op deze locatie.Barry en Heidy – 4 maart 2020

9.3

Bedankt voor deze onvergetelijke dag. Op 20 2 20 hebben wij onze bruiloft van ceremonie tot en met feest hier gevierd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader!Danny en Karin – 29 oktober 2019

9.3

Wat een geweldige mooie plek ! Er ontbreek je echt aan niets ! Vriendelijk personeel die er alles aan doen om jou dag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Wij hebben heerlijk gegeten met onze familie in brasserie Sandz. waar onze dochter ook lekker kon spelen (buiten of binnen in de binnenspeeltuin ). Ook de meet and greet met Bollo vond onze dochter natuurlijk helemaal het einde! Na het diner hebben wij ons zelf even terug getrokken in ons 16 persoonshuisje. Zodat onze gasten zich allemaal konden verzamelen bij Juliana’s voor het avond feest. En ook hier weer alles tot in de puntjes geregeld . Van hapjes tot drankjes er is niets waar ze niet aan denken. En na het avond feest konden onze gasten en wij lopen naar ons huisje waar de gasten bleven slapen. Wij hebben een fantastische dag gehad !


Marco en Danielle – 6 januari 2019

9.3

20 december zijn wij getrouwd bij Juliana’s Wat een mooie en bijzondere dag hebben wij daar beleefd! Er is zoveel mogelijk en ondanks onze almaar wisselende gastenlijst die wij doorgaven, we voelde ons nooit teveel! Ontzettend mooie locatie en wat wij heel fijn vonden is dat het diner, de ceremonie, de receptie en het feest allemaal op 1 locatie kan! Wij zouden het iedereen aanraden.. we genieten nog na!


Karin – 30 oktober 2019

8.8

Onze dag was super ! Met dank aan de medewerkers van Ooghduyne ! Bij aankomst hebben onze gasten een uur gebowld toen wij onze foto shoot hadden. Daarna hebben we een geweldig overheerlijk diner gehad in brasserie Sandz. Waar bij na het eten van de trouwtaart ons zelf hebben terug getrokken in ons 16 persoons huisje, zodat onze gasten zich konden verzamelen bij de feest locatie Juliana’s. En ook hier was alles weer top geregeld zoals we hadden afgesproken. Wij hebben ook hier een top avond gehad .en onze gasten konden zo hun bed in rollen na het feest ! wat een top locatie !

Bob en Simone – 31 juli 2018

9.0

We hebben een heerlijke, leuke, gezellige en goed verzorgde bruiloft gehad bij Juliana’s. Alles ging precies zoals we hadden besproken en zelf gewild hadden. De service is zeer goed. Vanaf de Ceremonie tot einde van het feest was alles goed verzorgt. Nogmaals bedankt Juliana’s voor het verzorgen van deze niet te vergeten dag!

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Lekker gegeten, fijne bediening en mijn zoon heeft heerlijk gegeten van het bollobuffet.


- Dinner, Julianadorp -

Lees alle reviews