Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Feesten & Bruiloften
Bruiloften

Feesten & Bruiloften - Bruiloften

Het ja-woord zeggen tegen jouw grote liefde, dat doe je het liefst op een locatie die past bij jullie en jullie wensen. Dit snappen wij als geen ander bij Ooghduyne.

 

Juliana`s is dé unieke locatie voor uw huwelijksplechtigheid en feestavond.  Door de gezellige en warme sfeer, het adembenemende uitzicht over het water en ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat u kan genieten van een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen.

 

Elke bruiloft bij Juliana’s is een uniek, en alles kan worden aangepast naar uw wensen. Van het voltrekken van het huwelijk, de receptie, het diner en alle andere feestelijke gelegenheden, alles is mogelijk bij ons! 

 

Ook beschikken wij over een groot aantal villa`s en appartementen waardoor u en uw gasten na de bruiloft bij ons kunnen blijven overnachten.

 

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte op maat.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesmedewerkster & weddingplanner Leonie Smak via sales@ooghduyne.com

 

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         De verjaardag was top, was een geslaagd feestje , bediening was goed iedereen was heel tevreden over de locatie, sommige willen daar ook hun feestje geven, het was super ??


- R. van Bommel, Julianadorp -

Lees alle reviews