Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier: Home
Voor bedrijven
Teambuilding
Vergaderen        Bedrijfsuitjes       Teambuilding      

Voor bedrijven - Teambuilding

Samen met uw team een activiteit uitvoeren ter bevordering van de samenwerking, of gewoon omdat het erg leuk is?! Het team van Ooghduyne staat klaar om van uw teambuildingsactiviteit een onvergetelijk succes te maken. Kijk hieronder voor een indruk van onze lib dub workshop in samenwerking met FDV Productions, of neem direct contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

"Lipdub "


Creëer samenwerking, plezier en samenhorigheid binnen uw bedrijf. Maak met elkaar een prachtige lipdub in één non-stop opname. Jullie bedenken, onder begeleiding van FDV Productions, een geweldig script. 

Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin een muzieknummer wordt uitgebeeld. Tijdens een lipdub loopt de filmcrew één vaste route, waar elke keer een ander persoon/groepje een gedeelte van een lied naspeelt. U loopt dus eigenlijk door een grote filmset heen. Want... de camera stopt nooit met filmen. Spannend!

De ervaren crew van FDV Productions maakt wekelijks lipdubs in heel Nederland en België. Er wordt gebruik gemaakt van een steadicam voor het mooiste resultaat. Perfect als vrijgezellenfeest, teamuitje of gewoon voor de lol! Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Vraag offerte aan!  

             

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         De verjaardag was top, was een geslaagd feestje , bediening was goed iedereen was heel tevreden over de locatie, sommige willen daar ook hun feestje geven, het was super ??


- R. van Bommel, Julianadorp -

Lees alle reviews