Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier:
Home
Activiteiten
Indoorspeeltuin

Activiteiten - Indoorspeeltuin

Kom heerlijk ravotten in onze 300 m² binnenspeeltuin. Klauter op de enorme houten stormbaan, daag je vriendjes of vriendinnetjes uit tijdens een interactief spel, speel in het houten huis, en dans mee met de minidisco en het meeleeftheater van het F&E team. En alle papa's en mama's kunnen rustig toekijken vanuit de lounge met uitzicht op het zwembad.

De huisregels voor de indoorspeeltuin zijn hier te vinden.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag10.00 - 20:00

Voorwaarden

- De indoorspeeltuin is toegankelijk voor kinderen tot 10 jaar. Uitgezonderd op deze regel zijn bij Ooghduyne geboekte kinderfeestjes waarvan één of meerdere kinderen ouder dan 10 jaar zijn.
- Wil je komen spelen? Meld je aan bij de receptie
- De huisregels dienen te worden nageleefd

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews