Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier: Home
Voor bedrijven
Bedrijfsuitjes
Vergaderen        Bedrijfsuitjes       Teambuilding      

Voor bedrijven - Bedrijfsuitjes

Het team van Ooghduyne staat klaar om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Kijk hieronder voor een indruk van de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

"Tjoen van Toen"


“Vroeger, vroeger was alles beter!” Een veelgehoorde uitspraak tegenwoordig. Terug naar toen, naar wat geweest is, maar nu ook gewoon weer kan zijn! Beleef de tijden van vroeger met de muziek van toen! 

Met de ‘Tjoen van Toen’ komen alle hits van vroeger tijdens diverse speelrondes weer voorbij. Neem het tegen elkaar op onder het genot van een hapje en drankje en zing, vecht, huil, lach, werk en bewonder je team op weg naar de eerste plaats! Singles werpen, reclamehits raden, meezingen met de gekste hits en kent u alle dansjes nog? Het komt allemaal aan bod!

Even de hersens kraken maar vooral gezelligheid met de hele groep! Het winnende team ontvangt een mooie prijs!


Vraag offerte aan!  

"Lipdub"


Creëer samenwerking, plezier en samenhorigheid binnen uw bedrijf. Maak met elkaar een prachtige lipdub in één non-stop opname. Jullie bedenken, onder begeleiding van FDV Productions, een geweldig script. 

Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin een muzieknummer wordt uitgebeeld. Tijdens een lipdub loopt de filmcrew één vaste route, waar elke keer een ander persoon/groepje een gedeelte van een lied naspeelt. U loopt dus eigenlijk door een grote filmset heen. Want... de camera stopt nooit met filmen. Spannend!

De ervaren crew van FDV Productions maakt wekelijks lipdubs in heel Nederland en België. Er wordt gebruik gemaakt van een steadicam voor het mooiste resultaat. Perfect als vrijgezellenfeest, teamuitje of gewoon voor de lol! Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Vraag offerte aan!  

"Blokarten"


Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, geeft een kick! Een hand aan het stuur en in de andere hand de schoot waarmee je het zeil aan kan trekken. Hiermee bepaal je zelf de snelheid. Gordel om, helm op en heerlijk racen langs de vloedlijn! Snelheden tot 60 km/u kunnen behaald worden. Een actieve en uitdagende vergaderbreak of activiteit voor een bedrijfsuitje, plezier gegarandeerd!

Vraag offerte aan!  

"Powerkiten"


Vliegeren met een bestuurbare vlieger boven windkracht 4 bft, dan wordt het powerkiten. Dan begint de echte uitdaging. Zeker als er een stevige wind staat is het nog niet makkelijk de vlieger onder controle te houden. Natuurlijk is alles te leren en onder begeleiding van de ervaren instructeurs van Lekkeruitwaaien.nl wordt het een ware beleving. Alles onder controle? Dan is het mogelijk je te laten voortslepen over het strand achter de vlieger aan.

Vraag offerte aan!  

"Golfclinic"


Juliana's is gelegen naast de 9-holes golfbaan Golfbaan Ooghduyne. De golfpro, David Loggie, is volledig gekwalificeerd Teaching Golfprofessional en draagt met veel enthousiasme zijn kennis van de golfsport aan u over. Garantie voor een geslaagd bedrijfsuitje is het volgen van een leerzame en gezellige golfclinic van golfpro David Loggie.  
   

Vraag offerte aan!  

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.


- Paula, Ten boer -

Lees alle reviews