Naar boven
Facebook
YouTube
Instrgram
U bevindt zich hier: Home
Reviewpagina

Wat onze gasten zeggen

Ben je benieuwd naar wat onze gasten te vertellen hebben over hun ervaringen bij Golf & Beach Resort Ooghduyne? Je kunt het hier lezen. Wil je zelf iets delen over jouw ervaringen? Vertel het ons en laat je bericht hier achter.

Ooghduyne Beoordelingen

8,7 (van 1-10)

Gebaseerd op: 25 gastbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 08-01-2020

Scoreverdeling

Service (1-10) 8,9
Kindvriendelijk (1-10) 8,8
Prijs-kwaliteitverhouding (1-10) 8,7
Bereikbaarheid (1-10) 8,6
Sfeer (1-10) 8,7
Pagina 1 vanf 3 (25 reviews)Prev123Next

R. van Bommel
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 10,0
R. van Bommel schreef op 08 januari 2020:

"Feest ter ere van verjaardag van mijn vriendin"


De verjaardag was top, was een geslaagd feestje , bediening was goed iedereen was heel tevreden over de locatie, sommige willen daar ook hun feestje geven, het was super ??

Sebastiaan Hand
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 10,0
Sebastiaan Hand schreef op 09 april 2019:

"Kinderfeestje"


her kinder feest van afgelopen zaterdag van onze zoon was meer dan top!!! zeer goed georganiseerd door jullie! echt goud! mijn complimenten! we hebben een heerlijke middag gehad die veel te snel voorbij ging... nogmaals onze dank!

Chantal Halters
uit Den Helder

Gemiddelde score: 10,0
Chantal Halters schreef op 07 juli 2018:

"Kinderfeestje"


Wat hebben wij een leuk kinderfeestje gehad bij jullie. Zeer geslaagd, en zeer aan te raden. Bowlen, zwemmen, eten en drinken. Helemaal top

Paula
uit Ten boer

Gemiddelde score: 8,4
Paula schreef op 10 januari 2018:

"Echt vakantie!"


Als ik bij oogduyne kom heb ik meteen een vakantiegevoel. Op loopafstand van het strand en op het park volop vertier. Onze kinderen vinden het fantastisch. Het zwembad met glijbaan, de bowling, indoor speelplek, airtrampoline en dit alles in een omgeving waar het als ouder ook goed toeven is. De inrichting is nl erg gezellig met veel natuurlijke materialen en helemaal van nu. Het zwembad heeft lekkere houten loungestoelen met kussens wat een gevoel van luxe geeft. Ook het restaurant ziet er knus uit. Kortom wij komen vaker.

Debbie Brouwer
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 10,0
Debbie Brouwer schreef op 25 november 2017:

"Kinderfeestje"


Gisteren een top kinderfeestje gehad, bowlen en zwemmen. Alles goed geregeld, top personeel. Niets is te veel als je iets vraagt. Kortom zeer geslaagd. Voor herhaling vatbaar.

Marion
uit Den Helder

Gemiddelde score: 9,6
Marion schreef op 06 oktober 2017:

"Kinderfeestje"


Gisteren vierden wij van mijn zoon het kinderfeestje in ooghduyne....kwam daar met 10 kids van 9 jaar....het bowlen was top...het zwembad geweldig....drinken genoeg...gegeten en gespeeld het personeel daar of het receptie zwembad of waar dan ook is superrrr vriendelijk en hulpsbereid...Joe en zijn vrienden hadden een top dag en moeders ook natuurlijk....heb het al door gegeven aan alle moeders....o en als er vakatures zijn....horecaervaring...gediplomeerd pedagogisch medewerker en mijn duits....Ist sehr gut da ich aus Österreich komme.... daardoor ook de mentaliteit snap....:-)

Ankelien
uit Den Helder

Gemiddelde score: 8,8
Ankelien schreef op 17 oktober 2016:

"Vergadering in Juliana's, kortom TOP"


Het was allemaal keurig geregeld! Mooie ruimtes, vriendelijke/behulpzaam personeel, voldoende eten en drinken En het avondeten was ook heerlijk!

Paul
uit Den Helder

Gemiddelde score: 8,0
Paul schreef op 13 oktober 2016:

"Vergadering in Juliana's"


Vergaderzaal goed, service goed en lunch goed.

Wennink
uit Julianadorp

Gemiddelde score: 8,6
Wennink schreef op 03 juli 2016:

"Verjaardagsfeest voor "Sarah""


Zeer geschikte locatie voor zowel kleinere als grotere gezelschappen. Gastvriendelijkheid is top en dat nemen ze heel serieus. We hebben een heel gezellig feest gehad, keurig verzorgd met erg lekkere hapjes, kortom we voelden ons enorm welkom. Top gedaan Niki Mensink, samen met je teamleden. Zoek je een gastvrije, mooie feestlocatie waar de klant zich koning voelt, dan raden wij Juliana's zeer zeker aan!

Frederike Oldersom
uit Schagen

Gemiddelde score: 9,4
Frederike Oldersom schreef op 26 november 2015:

"Kinderfeestje Zwemmen en Bowlen"


Wat hebben ze genoten!! Het had nog wel 3 uur mogen duren! -Goeie controle door het zwembadpersoneel en leuke interacties met de kids! -Heerlijk gegeten, bordjes leeg! -Zeer schoon in het zwembad! Alleen maar lof!! Tot volgend jaar!!
Pagina 1 vanf 3 (25 reviews)Prev123Next

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

  • Plezier en ontspanning
    voor het hele gezin
  • 365 dagen
    per jaar geopend
  • Subtropisch genieten
    in ons zwemparadijs
  • De beste ideeën voor
    jouw feesten en partijen
  • Vergaderen aan zee:
    dat inspireert!
  • De leukste bedrijfsuitjes
    en teambuildingsessies
         De verjaardag was top, was een geslaagd feestje , bediening was goed iedereen was heel tevreden over de locatie, sommige willen daar ook hun feestje geven, het was super ??


- R. van Bommel, Julianadorp -

Lees alle reviews