Naar boven
Facebook
Google +
YouTube

Ontdek Ooghduyne - Toeristisch Informatiepunt Julianadorp

Het Toeristisch Informatiepunt van Julianadorp is gevestigd in het centrumgebouw van Landal Beach Resort Ooghduyne. Je kunt hier terecht voor al jouw toeristische informatie over de Kop van Noord-Holland. Onze receptie helpt je graag om je activiteiten af te stemmen op jouw wensen. Leuke tips in de omgeving, mooie natuurgebieden, fiets- en wandelroutes, attracties en bezienswaardigheden.

Ook kun je bij het Toeristisch Informatiepunt terecht voor VVV Cadeaukaarten. In de winkel zijn diverse souvenirs en ansichtkaarten verkrijgbaar.

 

Dagkaarten en tijdelijke kaarten kunnen tegen een vergoeding van €2,00 per kaart  bij onze receptie worden opgehaald.

 

Tijdelijke kaarten

Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een Europese gehandicapten parkeerkaart en deze te laten zien bij de receptie van Ooghduyne.

De tijdelijke kaarten zijn maximaal 14 dagen geldig en te gebruiken voor de strandopgangen van Paal 6  (Julianadorp) en Duinoord (Den Helder).

Indien u voor langere tijd (meer dan 2 weken) een tijdelijke parkeerkaart nodig heeft, dan kunt u dit aanvragen bij de Gemeente Den Helder.

 

Dagkaarten
Genodigden van een bruiloft of feest bij Paal 6 of Duinoord kunnen op vertoon van een geldige uitnodiging en Europese gehandicapten parkeerkaart een dagkaart aanvragen.

Openingstijden

Maandag09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag09.00 - 17.00
 Vrijdag 09.00 - 19.00
 Zaterdag 09.00 - 17.00
 Zondag 09.00 - 17.00

 

                                        

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         her kinder feest van afgelopen zaterdag van onze zoon was meer dan top!!! zeer goed georganiseerd door jullie! echt goud! mijn complimenten! we hebben een heerlijke middag gehad die veel te snel voorbij ging... nogmaals onze dank!


- Sebastiaan Hand, Julianadorp -

Lees alle reviews