Naar boven
Facebook
YouTube
Instrgram

Feesten & Bruiloften - Kerstfeest, oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie bij Landal Beach Resort Ooghduyne

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie? Dan zit je bij Landal Beach Resort Ooghduyne aan het juiste adres. Daarbij komt de gezelligste tijd van het jaar er weer aan. Gezellig samen zijn. Een kerstfeest, oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie met jouw collega’s, vrienden, kennissen of familie? Bij Landal Beach Resort Ooghduyne is alles mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Landal Beach Resort Ooghduyne: alles is mogelijk
Bij Landal Beach Resort Ooghduyne zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Daarom is december de tijd van het jaar om uit te pakken en dat doen we speciaal voor jou. Onze zaal kan volledig tot jouw beschikking zijn in de sfeer die jij wenst. Daarbij kunnen we flink losgaan met unieke aspecten. Denk aan een evenement met diner in de vorm van foodtrucks, life-cooking, een walking dinner of in een buffetvorm. Daarna kun je genieten van een feestavond met bijvoorbeeld een georganiseerde cocktailworkshop, een karaokeset, oud-Hollandse spelletjes of een pubquiz. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Bij Landal Beach Resort Ooghduyne kun je ook genieten van live-muziek in de vorm van een band, DJ of een akoestische vorm.


Een evenementenlocatie exclusief voor jou
De evenementenlocatie bij Landal Beach Resort Ooghduyne reserveren wij, afhankelijk van de groepsgrootte, exclusief voor jou. Hierdoor heb je niet te maken met andere groepen en feesten. Je hoeft niets te delen en kunt onbezorgd genieten met de genodigden.

Van knus feestje tot massaal event
Bij Landal Beach Resort Ooghduyne hebben we verschillende zalen waar het feest gehouden kan worden. Voor kleine tot grote groepen. De zalen kunnen we namelijk aan elkaar koppelen of het knus houden en het dichtgooien. Hierdoor is de evenementenlocatie nooit te groot en te ongezellig voor een bepaalde groep. Ook hierbij is alles mogelijk.

Landal Beach Resort Ooghduyne: Hou de uitgaven in de hand
Wanneer je bij ons een evenement houdt zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het gebruik van eten en drinken. Je kunt het hele evenement op afkoop van drank en hapjes doen, maar dit kan ook op nacalculatie berekend worden. Wil je ook dineren in welke vorm dan ook? Dan zijn er ook allerlei mogelijkheden als een afgesproken bedrag voor het diner, maar ook all-in opties.

Landal Beach Resort Ooghduyne: jouw wens is onze opdracht
Heb jij een andere wens dan dat je hierboven hebt gelezen? Of wil je dat we samen brainstormen over een ander idee om tot een uniek feest te komen? Wij zijn erg flexibel en denken graag met je mee om jouw feest tot een succes te maken. Je hoeft alleen maar aan de bel te trekken via sales@ooghduyne.com. Wees er wel op tijd bij want vol is vol.

Mocht corona wel weer toeslaan, is het mogelijk het evenement kosteloos te verplaatsen. 

No data to display

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Lekker gegeten, fijne bediening en mijn zoon heeft heerlijk gegeten van het bollobuffet.


- Dinner, Julianadorp -

Lees alle reviews