Naar boven
Facebook
YouTube
Instrgram

Vergaderen en activiteiten - Bedrijfsuitjes

Het team van Ooghduyne staat klaar om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Kijk hieronder voor een indruk van de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

"Blokarten"


Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, geeft een kick! Een hand aan het stuur en in de andere hand de schoot waarmee je het zeil aan kan trekken. Hiermee bepaal je zelf de snelheid. Gordel om, helm op en heerlijk racen langs de vloedlijn! Snelheden tot 60 km/u kunnen behaald worden. Een actieve en uitdagende vergaderbreak of activiteit voor een bedrijfsuitje, plezier gegarandeerd! €50,00 (1 uur per kart) of €65,00 (1.5 uur per kart).

"Waveskiën, supboarden & bodyboarden"


De leukste activiteiten op het water, ga de strijd aan met de branding of ga voor de perfecte work-out op het water. Waveskiën, supboarden en bodyboarden is geschikt voor jong en oud. De ervaren instructeur brengt je de basistechnieken bij. Uitgerust met een wetsuit en zwemvest ga je het water op en het feest kan beginnen. €19,50 per uur.

"Garnalenvissen"


Garnalen vissen en varen langs de lepelaars en zeehonden! De rondvaart start vanuit Den Oever en vaart langs de verschillende bezienswaardigheden van Den Oever en omstreken. Onderweg komen we ook nog langs zeehonden welke op afstand te bewonderen zijn zodra je de Waddenzee opgevaren bent wordt het net uitgegooid en kunnen de garnalen gevangen worden! Hierna worden ze vers voor je gekookt en kan je zelfs proeven. €17,50 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen.
*Het is ook mogelijk om de boot exclusief voor groepen af te huren. Prijs hiervoor is op aanvraag.

"Wadlopen inclusief rondvaart + zeehonden spotten*"


Het is een ervaring die simpelweg niet op je bucketlist mag ontbreken. Al wandelend over de bodem van de zee, onder begeleiding van een gids, kan je pas echt genieten van een overdonderende stilte. Onderweg ontdek je waarom de Waddenzee precies UNESCO Werelderfgoed is.
*De dag begint met een rondvaart in de boot met zeehonden spotten en daarna gaan we wadlopen. €22,50 voor volwassenen en €15,00 voor kinderen.

"Expeditie Robinson"


Bekend van de zeer populaire en spectaculaire tv-show, bieden wij een programma aan, dat voor iedereen goed te spelen is. Of je nu jong of oud bent, er is volop plezier voor iedereen. Test bijvoorbeeld je evenwicht en kennis bij de verschillende opdrachten. Ga torens bouwen, zaklopen en test je je samenwerkingsvaardigheden op het vliegende tapijt. Expeditie Robinson is een perfecte teambuildingsactiviteit waar plezier, creativiteit en samenwerking samenkomen. Expeditie Robinson is mogelijk op onze eigen locatie en op het strand. €31,50 per persoon.

"De KlimVallei"


Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal klim je tussen de toppen van de bomen. Er zijn uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Het park bestaat uit vier parcours met verschillende moeilijkheidscategorieën. Deze diverse parcours zorgen ervoor dat de klimvallei voor iedereen een leuke uitdaging biedt. Durf jij het aan? €18,50 voor personen vanaf 16 jaar en €15,50 voor kinderen tot en met 15 jaar.

"Karaoke"


Landal kan je een compleet verzorgde karaoke show aanbieden. Alle shows zijn inclusief: presentator, DJ, uitgebreid aanbod aan karaoke titels, karaoke lijsten en aanvraagbonnen. Karaoke is al mogelijk vanaf 3 uur. Extra uren zijn mogelijk in overleg. €450 per groep.

"Oud Hollandse spellen"


Opa en oma, vader en moeder zullen ze vast nog wel herkennen! De oud Hollandse houten spellen die compleet uit beeld verdwenen zijn, maar wij hebben ze in bezit en je kunt ze bij ons huren!

Plezier gegarandeerd! Prijs op aanvraag.

"Djembé workshop"


In deze djembé workshop staan plezier en enthousiasme voorop! De workshop is geschikt voor alle leeftijden en elke gelegenheid. Helemaal weg uit de dagelijkse sleur, leert u familie, vrienden en collega's op een heel andere manier kennen. Djembé teambuilding bevordert de samenwerking en communicatie van uw team op muzikale wijze. De djembé is als geen ander instrument geschikt om mensen met elkaar te laten samenwerken. Op ontspannen wijze wordt duidelijk wat teamgeest werkelijk inhoudt. Het spelen van de Afrikaanse ritmes is een vorm van communiceren waarbij samenhang van de groep wordt benadrukt. Uiteraard zal een goede dosis humor in deze workshop niet ontbreken. Vanaf €450,00 per groep.

"Connecting the body & mind"


Connecting the body & mind Yoga is ontwikkeld op basis van Zhineng Qigong en Yoga. Geen moeilijke houdingen op de mat, maar simpele technieken die kunnen worden toegepast gedurende de dag, op het werk, of als onderbreking van een vergadering. De gebruikte techniek vergroot de focus en productiviteit, ook is het een eenvoudige manier om balans te vinden en nieuwe energie op te doen. De workshop wordt voornamelijk staand gegeven en deelnemers hoeven zich van tevoren niet om te kleden. Vanaf €300,00 per groep.
Page 1 of 2 (14 items)Prev[1]2Next

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Lekker gegeten, fijne bediening en mijn zoon heeft heerlijk gegeten van het bollobuffet.


- Dinner, Julianadorp -

Lees alle reviews