Naar boven
Facebook
YouTube
Instrgram
Vergaderen        Activiteiten en uitjes      

Vergaderen en activiteiten - Bedrijfsuitjes

Het team van Ooghduyne staat klaar om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Kijk hieronder voor een indruk van de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.
Onze medewerkers zullen de geldende richtlijnen ten aanzien van het corona toegangsbewijs opvolgen. 

"Blokarten"


Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, geeft een kick! Een hand aan het stuur en in de andere hand de schoot waarmee je het zeil aan kan trekken. Hiermee bepaal je zelf de snelheid. Gordel om, helm op en heerlijk racen langs de vloedlijn! Snelheden tot 60 km/u kunnen behaald worden. Een actieve en uitdagende vergaderbreak of activiteit voor een bedrijfsuitje, plezier gegarandeerd! Voor €39,50 (1 uur per kart) of €54,50 (1.5 uur per kart).

"Powerkiten"


Vliegeren met een bestuurbare vlieger boven windkracht 4 bft, dan wordt het powerkiten. Dan begint de echte uitdaging. Zeker als er een stevige wind staat is het nog niet makkelijk de vlieger onder controle te houden. Natuurlijk is alles te leren en onder begeleiding van de ervaren instructeurs van Lekkeruitwaaien.nl wordt het een ware beleving. Alles onder controle? Dan is het mogelijk je te laten voortslepen over het strand achter de vlieger aan. Voor €24,50 p.p. per uur.

"Golfclinic, GVB halen en Driving Range"


Je GVB halen in 1 weekend. Dat is mogelijk. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die snel met zijn GVB de baan op wilt. Je hoeft geen ervaring te hebben en iedereen is welkom van jong tot oud! Bij deze cursus krijgt u een weekend golfles van een professional. De cursus is inclusief materialen en theorie examen.

Of ga aan je swing werken op de driving range on water of  verbeter je techiek op de voor iedereen toegankelijke oefenfaciliteiten. Of speel eens een ronde met vrienden en familie op de uitdagende par3 familiebaan, waarvoor u niet in het bezit hoeft te zijn van een golfvaardigheidsbewijs.

"Waveskien"


Het waveskien: met een opblaasbare opzit 'kano' ga je peddelen op de open zee. Deze kano's zijn zeer stabiel en veilig zodat het voor jong en oud geschikt is. De ervaren instructeur brengt je de basistechnieken bij. Uitgerust met een wetsuit en zwemvest ga je het water op en het feest kan beginnen.

"Groepsarrangement 1 en 2"


Groepsarrangement 1 is voor 20 personen en bestaat uit een programma van 1.5 uur onder begeleiding van twee of drie instructeurs. Het programma bestaat uit blokarten, het oplaten van Okkie (grote vlieger) en powerkiten. Voor €570,- per groep.

Of kies voor groepsarrangement 2. Dit groepsarrangement is voor 30 personen en bestaat uit een programma van 1.5 uur onder begeleiding van drie of vier instructeurs. Het programma bestaat uit blokarten, het oplaten van Okkie (grote vlieger) en powerkiten. Voor €850,- per groep.

"Garnalenvissen"


Garnalen vissen en varen langs de lepelaars en zeehonden! De rondvaart start vanuit Den Oever en vaart langs de verschillende bezienswaardigheden van Den Oever en omstreken. Onderweg komen we ook nog langs zeehonden welke op afstand te bewonderen zijn zodra je de Waddenzee opgevaren bent wordt het net uitgegooid en kunnen de garnalen gevangen worden! Hierna worden ze voor je vers gekookt en kan je zelfs proeven. €17,- voor volwassenen en €12,- voor kinderen.
*Het is ook mogelijk om de boot exclusief voor groepen af te huren. Prijs hiervoor is op aanvraag.

"Wadlopen inclusief rondvaart + zeehonden kijken"


Het is een ervaring die simpelweg niet op je bucketlist mag ontbreken. Al wandelend over de bodem van de zee, onder begeleiding van een gids, kun je pas echt genieten van een overdonderende stilte. Onderweg ontdek je waarom de Waddenzee precies UNESCO Werelderfgoed is. *De dag begint met een rondvaart in de boot met zeehonden spotten en daarna gaan we wadlopen. €22,- voor volwassenen en €14,50 voor kinderen.

"Supboarden"


Staand op een groot surfboard je voortbewegend met een peddel. Trek je wetsuit aan en het supboarden kan beginnen.

"Escaperoom op de fiets"


De escaperoom op de fiets is een uitdagende fietstocht met veel verschillende puzzels en onderdelen. In de fietskar die jullie meekrijgen zit alles verstopt om de gehele tocht uit te fietsen. Deze tour is te fietsen met 2 tot 26 personen en duurt gemiddeld 3 uur. Weten jullie de codes van de kist te kraken en de gehele route uit te fietsen? De fietsroute is rond Callantsoog. (exclusief fietsverhuur - fietsen te huur bij onze receptie) Ook kun je ervoor kiezen om karaoke te komen doen, Oud Hollandse spellen te huren of een sushi workshop bij te wonen (prijzen op aanvraag). 

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         Hierbij wil ik jullie bedanken voor ons weekend op uw locatie! Van verblijf tot aan al onze activiteiten was alles tot de puntjes goed geregeld. De perfecte communicatie, het met ons meedenken en de flexibiliteit van laatste aanpassingen worden zeer gewaardeerd. We hebben enorm genoten en is zeker voor herhaling vatbaar!


- Ingress Health/ Cytel, Rotterdam -

Lees alle reviews