Naar boven
Facebook
Google +
YouTube
U bevindt zich hier: Home
Voor bedrijven
Bedrijfsuitjes
Vergaderen        Bedrijfsuitjes       Teambuilding      

Voor bedrijven - Bedrijfsuitjes

Het team van Ooghduyne staat klaar om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Kijk hieronder voor een indruk van de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

"Blokarten"


Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, geeft een kick! Een hand aan het stuur en in de andere hand de schoot waarmee je het zeil aan kan trekken. Hiermee bepaal je zelf de snelheid. Gordel om, helm op en heerlijk racen langs de vloedlijn! Snelheden tot 60 km/u kunnen behaald worden. Een actieve en uitdagende vergaderbreak of activiteit voor een bedrijfsuitje, plezier gegarandeerd!

Vraag offerte aan!  

"Powerkiten"


Vliegeren met een bestuurbare vlieger boven windkracht 4 bft, dan wordt het powerkiten. Dan begint de echte uitdaging. Zeker als er een stevige wind staat is het nog niet makkelijk de vlieger onder controle te houden. Natuurlijk is alles te leren en onder begeleiding van de ervaren instructeurs van Lekkeruitwaaien.nl wordt het een ware beleving. Alles onder controle? Dan is het mogelijk je te laten voortslepen over het strand achter de vlieger aan.

Vraag offerte aan!  

"Golfclinic"


Juliana's is gelegen naast de 9-holes golfbaan Golfbaan Ooghduyne. De golfpro, David Loggie, is volledig gekwalificeerd Teaching Golfprofessional en draagt met veel enthousiasme zijn kennis van de golfsport aan u over. Garantie voor een geslaagd bedrijfsuitje is het volgen van een leerzame en gezellige golfclinic van golfpro David Loggie.  
   

Vraag offerte aan!  

Ooghduyne nieuwsbrief: dan weet je alles!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, leukste evenementen en het laatste nieuws van Ooghduyne? Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail en je mist niets. Meld je nu aan:

Aanmelden

Waarom Ooghduyne?

 • Plezier en ontspanning
  voor het hele gezin
 • 365 dagen
  per jaar geopend
 • Subtropisch genieten
  in ons zwemparadijs
 • De beste ideeën voor
  jouw feesten en partijen
 • Vergaderen aan zee:
  dat inspireert!
 • De leukste bedrijfsuitjes
  en teambuildingsessies
         De verjaardag was top, was een geslaagd feestje , bediening was goed iedereen was heel tevreden over de locatie, sommige willen daar ook hun feestje geven, het was super ??


- R. van Bommel, Julianadorp -

Lees alle reviews